Најједноставнија куповина: Клик на дугме "Купи” и попуните податке. Шаљемо вам одмах - стиже сутрадан.
ПОРУЧИТЕ ТЕЛЕФОНОМ     011.411.777.2
Назад на блог

Датум: 11. Мар. 2016.

Како је настао бренд Спартан

Преко 5 година сарађивали смо са најпознатијим домаћим и страним брендовима. Увидели смо да се може далеко боље, искористили тренутак и направили прве Спартан мајице.

 

Основни проблем домаћих брендова

 

Усталила се пракса да наши брендови треба стално да избацују нове моделе одеће без унапређења, чиме се остаје на ниском нивоу знања, а купци квалитет треба да траже код страних луксузних брендова. Ми смо кренули путем сталног усавршавања једног производа. Увидели смо да не постоји фирма која тежи високом квалитету.

Принцип који нас води је: "Најбоље са тренутним могућностима које Србија може да пружи". Трудимо се да квалитет памука буде највиши, а шивење изведено хируршки прецизно и са најквалитетнијим (најскупљим) материјалима.
Наравно, неки најквалитетнији материјали попут конца или штампе за апликацију се не производе у Србији. Њих добављамо из Енглеске, Канаде или Немачке.

Нисмо се водили ограничењима попут цене израде већ смо улагали колико год је било потребно како би се постигао највиши квалитет. Наравно, констатно увиђамо да може боље и изналазимо начине да добијете светски квалитет.

 

Спартан - квалитетна мушка одећаНазад на блог

Кутије са грбовима породица (или логом фирме) у интарзији
Спартан уводи рад од куће
Кожна торба-футрола за "MacBook Air 13" је део наше понуде!
ГАЛЕРИЈА
СПАРТАН © 2022 Спартан је синоним за квалитет. Ми стојимо иза тога.