Купујете једноставно: клик на дугме КУПИ и стиже вам сутрадан. Плаћање је поузећем.
ПОРУЧИТЕ ТЕЛЕФОНОМ     011.411.777.2
 
 

Луксузна Кутија Србија (бубинга фурнир, застава, позлаћена оловка)

35000 дин.
Доступне боје:   
 
Достава је 200 динара. Плаћање приликом преузимања.
Можете поручити и на телефон 011.411.777.2
Пред вама је изузетно луксузна дрвена кутија са грбом Србије на површини, који може бити посребрен или позлаћен (по вашем избору). Унутра се налазе застава Србије и позлаћена оловка ”Србија”. Споља је фурнирана егзотичним и скупим дрветом Бубинга.
Спада у најлуксузније кутије које смо до сада радили.
 
ПРЕДЛОЗИ ЗА ПОКЛОН: Идеална је као поклањање, а повод могу бити следећи догађаји: дипломатски поклон, дипломски, бизнис поклон страном или домаћем партнеру, свадбени, славски, за крштење...
 
На њој радимо три пуне године све до док се нису створили услови да је и креирамо.  Израда једне кутије траје неколико дана, док само финално лакирање траје неколико сати у 6 слојева.
 
Изузетно је погодна као поклон, јер овако нешто до сада код нас не постоји. Трајаће годинама, и наслеђивати из генерације у генерацију. Замишљамо како ће је неко за 70-80 година рестаурирати, као заоставштину свога претка.
 
  • димензије кутије: 30 х 22 х 7.5cm
  • унутрашњост може бити црне или беле боје
  • затвара се магнетом
  • дрво коришћено у изради: пуно дрво ораха
  • фурнирано: егзотичним и скупоценим Бубинга фурниром високог квалитета.
  • само кутију можете купити по цени од 20.000 динара.

Спартан® је тим искусних и људи високо развијених вештина са малом мрежом уметника врло ретких занимања и мајстора светске-класе. Циљ нам је да пружимо Србији квалитет који је доступан само најимућнијим земљама (и људима) на свету и на тај начин дамо пример да наша земља може више.

ГАЛЕРИЈА
СПАРТАН © 2020 Спартан је синоним за квалитет. Ми стојимо иза тога.