ИСПОРУКА БИЛО ГДЕ У СРБИЈИ!
ПОРУЧИТЕ ТЕЛЕФОНОМ     011.411.777.2
 
 

Кутија Орао Крсташ (ручно осликана, квалитетна израда)

25000 дин.
 
НЕМА НА ЛАГЕРУ


Достава је 250 динара. Плаћање приликом преузимања.
Можете поручити и на телефон 011.411.777.2

Уводна напомена: Кутија се резервише јер њена израда траје јако дуго и на њу се чека 60 дана.

На овој кутији ручно смо осликали орла. Али то није било какав орао, налази се на нашој застави и најређи је орао на свету! Зове се ”Орао Крсташ”.

Поред колекционарског момента кутију смо креирали и како би освестили наш народ о томе да је у Србији остао још само један пар ових орлова.

Добија се са преградама за суђере за ручне сатове али и не мора, решетке од ораховине се могу извадити а кутија служити за накит, аксесоар или нешто друго.

Намена: Кутију можете користити за лични аксесоар, накит, држање ручних сатова, манжетни или свакодневне ствари на послу.

Додатак: Можете је испунити поклон сетом (последња слика) новчаник за мобилни телефон, класичним новчаником са 8 картица и држачем картица у ком случају кошта 25.000 динара или само заставом када кошта 20.000 динара.

  • димензије кутије: 33 х 22 х 7.5cm
  • врста дрвета: ораховина
  • затвара се магнетима
  • представља изузетан поклон.

Спартан® је тим искусних и људи високо развијених вештина са малом мрежом уметника врло ретких занимања и мајстора светске-класе. Циљ нам је да пружимо Србији квалитет који је доступан само најимућнијим земљама (и људима) на свету и на тај начин дамо пример да наша земља може више.

ГАЛЕРИЈА
СПАРТАН © 2021 Спартан је синоним за квалитет. Ми стојимо иза тога.