Најједноставнија куповина: Клик на дугме "Купи” и попуните податке. Шаљемо вам одмах - стиже сутрадан.
ПОРУЧИТЕ ТЕЛЕФОНОМ     011.411.777.2
Назад на блог

Датум: 04. Окт. 2019.

Кутије са грбовима породица (или логом фирме) у интарзији

Од данас вам нудимо нешто заиста посебно, што смо радили само специјалним купцима, а од сада је доступно свим Спартан купцима. У жељи да имате кутију која ће остати у наслеђе свом потомству одлучили смо се да вам понудимо израду луксузне кутије украшене најлепшом уметношћу осликавања дрвета - интарзијом. Овако нешто је, примера ради, до сада било доступно само купцима најксупљих модела ”Rolls Royce"-а, док се цена тамо креће између 7 и 50.000€ У том је рангу рад који вам нудимо.

 

Садржај кутије

 

У кутији можете држати породичне драгоцености, карту са породичним стаблом итд. Примера ради један купац је тражио место за породични сат из 1902. године, заставу Свете Горе, биографију Светог Саве и ручно изрезбарени крст. Један познати тенисер у кутији држи (између осталог) ручно направљену макету авиона његовог прадеде конструктора авиона.

 

Наравно, грб на плочи није обавезан - врло често се и предузећа одлучују за овакав поклон пословним партнерима (са сетом новчаника) где се на плочи налазио лого њихове фирме, а унутрашњи део плоче красила је дивна посвета. 

Још неке примене су: одређени хотели у свету користе наше кутије (са сопственим садржајем) као поклон најцењенијим гостима, затим оне су чест државнички поклон јер ретко шта може задивити неког председника у свету као ручни рад у интарзији, какав може направити само неколико мајстора у свету.  

 

 

Интарзија (енг. ”marquetry") је уметност, занат, осликавања дрвених предмета малим делићима фурнира најразличитијих врста. У овом случају коришћени су следећи фурнири: птичји јавор, индијски орах, дивља крушка, трешња, мадрона...

 

 

Уз сваку кутију се добија сертификат ручног рада и квалитета. Погледајте неке наше скорашње радове у интарзији, да видите какве су могућности.

 

 

 

Интарзија на плочи кутије која је пред вама је врло сложена и састоји се из чак 132 делића фурнира, или како ми то интерно кажемо 132 ”детаља” од којих се сваки ручно сече скалпелом између 10 и 20 минута. Кутија се касније лакира 12 пута. Цео процес израде једне кутије траје до 6 недеља.

 

 

Почетна цена кутије за домаће тржиште је 30.000 динара за једноставну интарзију и кутију, док је за странце почетна цена 2000.

Захтеве нам шаљите мејлом на info@spartan.rs или путем телефона.Назад на блог

Спартан уводи рад од куће
Кожна торба-футрола за "MacBook Air 13" је део наше понуде!
Увели смо Интарзију (уметност за имућне)
ГАЛЕРИЈА
СПАРТАН © 2022 Спартан је синоним за квалитет. Ми стојимо иза тога.