ИСПОРУКА БИЛО ГДЕ У СРБИЈИ!
ПОРУЧИТЕ ТЕЛЕФОНОМ     011.411.777.2
 
 

Мобилни Новчаник у Дрвеној Кутији (Корен Ораха)

13000 дин.
Доступне боје: 
 
Достава је 200 динара. Плаћање приликом преузимања.
Можете поручити и на телефон 011.411.777.2

Направили смо вам сјајан поклон - дрвену кутију од чисте ораховине (која је обложена фурниром егзотичне врсте ораха) са мобилним новчаником у њој по избору. На плочи кутије налази се посребрени Спартан лого изузетне финоће и детаља.

НАПОМЕНА: Ове кутије су углавном распродате и на завршетак израде се чека неких месец дана, јер смо ограничени количинама које можемо произвести.

Да би се кутија направила потребно је око 10 сати рада најбољих мајстора.

 

Новчаник који ће бити унутра може бити било који за мобилни телефон са линка овде. Кутија касније треба да вам послужи за лични накит, аксесоар и слично.

НАПОМЕНА: Тренутно се због великог оптерећења нашег уметничког сектора на ову кутију чека 20-ак дана. Али сте слободни да је резервишете на вебсајту.

  • спољне димензије кутије: 21 х 14 х 3.5cm
  • материјал: ораховина (пуно дрво).
  • метална плочица на унутрашњем делу кутије служи за посвету коју нам можете јавити а ми ћемо је изгравирати. Наравно, може и без плочице са посветом.
  • на све смо мислили па ова кутија са новчаником долази са украсном кесом у којој ћете поклон предати.

Цена кутије је умањена обзиром да је са новчаником. Обзиром да се неретко одлучујуте за куповину само кутије без новчаника, њена цена је 7000 динара.

Спартан® је тим искусних и људи високо развијених вештина са малом мрежом уметника врло ретких занимања и мајстора светске-класе. Циљ нам је да пружимо Србији квалитет који је доступан само најимућнијим земљама (и људима) на свету и на тај начин дамо пример да наша земља може више.

ГАЛЕРИЈА
СПАРТАН © 2020 Спартан је синоним за квалитет. Ми стојимо иза тога.