Све што купите на нашем вебсајту до 16ч послаћемо Вам истог дана а стиже вам сутрадан.
ПОРУЧИТЕ ТЕЛЕФОНОМ     011.412.7772
 
 

Новчаник Цар Душан (црно-тегет боје)

20000 дин.
Доступне боје:   
 
НЕМА НА ЛАГЕРУ


Достава је 500 динара. Плаћање приликом преузимања.
Можете поручити и на телефон 011.412.7772

Представљамо вам новчаник ”Цар Душан” израђен од врло посебних кожа. Први пут користимо кожве оволике цене и квалитета. Поред изузетног мајсторства овде бисмо ставили акценат на кожу коју смо користили а која је из чувених италијанских и француских фабрика. Споља је говеђа док је изнутра посебна козија кожа - то је изузетно квалитетна кожа коју користе само најбољи светски брендови.

Напомена: Тренутна цена је привременог карактера и након промотивног периода биће између 20 и 25.000 динара.

 Израђен од коже, изузетног је квалитета, са утиснутом царском круном споља и унутра. Новчаник је споља глатке црне док је изнутра прелепе ребрасте тегет боје.

НАЧИН ИЗРАДЕ овог новчаника је посебан и та вештина је комбинација великог мајсторства и уметничког момента. Због тога су такви мајстори врло ретки. Огледа се у вишесатној ручној обради ивица како би изглед био што сведенији и лепши (примера ради обичан новчаник се прави 15-ак минута). То је врло ретка техника коју користи само неколико брендова у свету јер је због дугог времена израде често неисплативо радити их, а такође и ограничава количину која се може направити.

  • кожа врло високог квалитета увезена из Италије (спољни део) и Францсуке (унутрашњи део) 
  • преграда за папирни новац: 1
  • број преграда за картице: 10
  • димензије: склопљен 11,5 х 9,5cm (стаје у сваки џеп), отворен 23 x 9,5cm
  • долази у украсној кутији са Спартан златотиском па је врло погодан као поклон.

Спартан® је тим искусних и људи високо развијених вештина са малом мрежом уметника врло ретких занимања и мајстора светске-класе. Циљ нам је да пружимо Србији квалитет који је доступан само најимућнијим земљама (и људима) на свету и на тај начин дамо пример да наша земља може више.

ГАЛЕРИЈА
СПАРТАН © 2023 Спартан је синоним за квалитет. Ми стојимо иза тога.