Купујте радним данима и викендом, све што наручите шаљемо од понедељка до петка и стиже вам сутрадан.
ПОРУЧИТЕ ТЕЛЕФОНОМ     011.411.777.2
 
 

Новчаник Класико Лукс

10000 дин.
Доступне боје: 
 
Достава је 250 динара. Плаћање приликом преузимања.
Можете поручити и на телефон 011.411.777.2

★ После 5 година рада на производима од коже одлучили смо се да направимо новчаник попут оних класичних - али са посебном нотом луксуза и уложеним трудом најбољих мајстора слободно можемо рећи одавде до Француске.

НАЧИН ИЗРАДЕ овог новчаника је посебан и та вештина је комбинација великог мајсторства и уметничког момента. Због тога су такви мајстори врло ретки. Огледа се у вишесатној ручној обради ивица како би изглед био што сведенији и лепши (примера ради обичан новчаник се прави 15-ак минута). То је врло ретка техника коју користи само неколико брендова у свету јер је због дугог времена израде често неисплативо радити их, а такође и ограничава количину која се може направити, па су цене у свету папрене. Ми смо се ипак потрудили да буду доступни.

★ Све ивице су фино обрађене и офарбане тако да изгледа попут оних код најбољих бренодва, а ми се надамо и бољи. У сваки наш новчаник је уложено бар 3 сата рада распоређених у 7 дана, јер су многи процеси а нарочито обрада ивица јако дуготрајни и захтевају уметничку црту онога ко ради на њима.

Зато је начин израде и мајсторство које користимо најчешће намењено најимућнијим класама друштву у свету када су познати брендови у питању, али смо ми одлучили да и вама пружимо могућност колико толико приступачним ценама.

  • кожа високог квалитета увезена из Италије тзв. вашета (ита.”Vachette")
  • преграда за папирни новац: 1
  • број преграда за картице: 6 (4 на десној + 2 на левој страни новчаника)
  • димензије: склопљен 11,5 х 9,5cm (стаје у сваки џеп), отворен 23 x 9,5cm
  • долази у украсној кутији са Спартан златотиском па је врло погодан као поклон.

Спартан® је тим искусних и људи високо развијених вештина са малом мрежом уметника врло ретких занимања и мајстора светске-класе. Циљ нам је да пружимо Србији квалитет који је доступан само најимућнијим земљама (и људима) на свету и на тај начин дамо пример да наша земља може више.

ГАЛЕРИЈА
СПАРТАН © 2022 Спартан је синоним за квалитет. Ми стојимо иза тога.