ИСПОРУКА БИЛО ГДЕ У СРБИЈИ!
ПОРУЧИТЕ ТЕЛЕФОНОМ     011.411.777.2
 
 

Новчаник Танкосић (црно-црвене боје)

7000 дин.
Доступне боје:    
 
Достава је 250 динара. Плаћање приликом преузимања.
Можете поручити и на телефон 011.411.777.2

Ово је новчаник са посебном причом, причом о Војиславу Танкосићу, једном  од најхрабријих људи који су крочили нашом земљом.  Нешто другачије је дизајниран и увек упада у очи својом лепотом и квалитетом који се огледа у прелепим ивицама, техником обраде коју користи само неколико најбољих брендова на свету.

Дигитално смо реконструисали грб ”Црне Руке” и утиснули га на левој страни новчаника. То је врло редак детаљ који смо хтели да имате.

Читајте пажљиво: основао прве српске специјалне јединице (комите), лично својом јединицом напао Турску и започео Први Балкански Рат (у коме смо победили и повратили територије), вукао за браду Пашића (јер га је сматрао лоповом), претукао краља, у Аустроугарском ултиматуму Србији - од десет тачака две су се односиле на њега, његова касарна је била у центру Београда....за детаљнији живот погледајте кратак видео.

У израду  овог новчаника уложили смо сво своје знање стечено годинама истраживањем решења најбољих светских брендова. Усавршили смо и обраду ивица која, такође, карактерише само најбоље мајсторе и луксузне брендове.

  • преградa за папирни новац у које могу стати све домаће и стране валуте
  • број преграда за картице: 8 
  • материјал: премиум италијанска говеђа кожа
  • ручна израда
  • димензије: склопљен 11,5 х 9,5cm (стаје у сваки џеп), отворен 23 x 9,5cm
  • долази вам у луксузној кутији златне боје са Спартан златотиском.
ГАЛЕРИЈА
СПАРТАН © 2021 Спартан је синоним за квалитет. Ми стојимо иза тога.