Све што купите на нашем вебсајту до 16ч послаћемо Вам истог дана а стиже вам сутрадан.
ПОРУЧИТЕ ТЕЛЕФОНОМ     011.412.7772
 
 

Новчаник Танкосић (црне боје)

10000 дин.
Доступне боје:   
 
Достава је 500 динара. Плаћање приликом преузимања.
Можете поручити и на телефон 011.412.7772

Ово је новчаник са посебном причом, причом о Војиславу Танкосићу, једном  од најхрабријих људи који су крочили нашом земљом. Дигитално смо реконструисали грб ”Црне Руке” и утиснули га на левој страни новчаника. То је врло јак и редак детаљ који смо хтели да имате.

Читајте пажљиво: основао прве српске специјалне јединице (комите), лично својом јединицом напао Турску и започео Први Балкански Рат (у коме смо победили и повратили територије), вукао за браду Пашића (јер га је сматрао лоповом), претукао краља, у Аустроугарском ултиматуму Србији - од десет тачака две су се односиле на њега, његова касарна је била у центру Београда....за детаљнији живот погледајте кратак видео.

НАЧИН ИЗРАДЕ овог новчаника је посебан и та вештина је комбинација великог мајсторства и уметничког момента. Због тога су такви мајстори врло ретки. Огледа се у вишесатној ручној обради ивица како би изглед био што сведенији и лепши (примера ради обичан новчаник се прави 15-ак минута). То је врло ретка техника коју користи само неколико брендова у свету јер је због дугог времена израде често неисплативо радити их, а такође и ограничава количину која се може направити, па су цене у свету папрене. Ми смо се ипак потрудили да буду доступни.

  • преградa за папирни новац у које могу стати све домаће и стране валуте
  • број преграда за картице: 8 
  • материјал: премиум италијанска говеђа кожа
  • ручна израда
  • димензије: склопљен 11,5 х 9,5cm (стаје у сваки џеп), отворен 23 x 9,5cm
  • налази се у браон-златној луксузној кутији са Спартан отиском.
ГАЛЕРИЈА
СПАРТАН © 2023 Спартан је синоним за квалитет. Ми стојимо иза тога.