Купујете једноставно: клик на дугме КУПИ и стиже вам сутрадан. Плаћање је поузећем.
ПОРУЧИТЕ ТЕЛЕФОНОМ     011.411.777.2
 
 

Поклон Сет Интарзија (луксузно интарзирана кутија)

35000 дин.
 
Достава је 200 динара. Плаћање приликом преузимања.
Можете поручити и на телефон 011.411.777.2

Овај поклон сет је посебан, такав до сада није направљен. Кутија је са интарзираним ликом Николе Тесле или грбом Царске Србије који ради наш уметник, једини на Балкану, један од осморице у Европи. Вредност саме кутије без производа прелази укупну цену, али ми желимо да добијете више.

 

Каснија намена кутије може бити за чување личних ствари, ручних сатова, накита, лепих успомена и слично. Биће то најлуксузнија кутија коју имате.

Слична кутија у Европи или Америци кошта између 2 и 3000€.На њој је све ручни рад - од интарзије на поклопцу, затим саме кутије па до фурнира на страницама које смо посебно бирали за ову прилику.

 

Димензије су: 32 х 22 х 7.5cm (дужина х ширина х висина).

Израђена је од пуног дрвета махагонија и липе, а тежина је око 1,2 kg.

 

1) Сет ”Тесла-Пупин”: који садржи два мобилна новчаника са потписима наших великана (пета слика). Доступне боје новчаника су црна или браон.

 

2) Сет ”Два новчаника (мобилни и класични) и држач картица” (шеста слика):

  • мобилни новчаник ”Никола Тесла” (детаљи овде),
  • држач картица (детаљи овде),
  • новчаник ”Ексклузив” (детаљи овде),
  • код овог сета могуће је наручити само кожне производе црне боје.

3) Сет позлаћена оловка (или пенкало) са изливеним грбом Србије и мобилни новчаник ”Никола Тесла” (седма слика).

Кутија се затвара магнетом, унутрашњост је обложена црним плишом док је споља израђена од фурнира дрвета ”птичји јавор”. Финална обрада је изузетна и знамо да ћете бити поносни када овај поклон будете предавали.

 

Саму кутију ћемо у почетном периоду продавати по сниженој цени од: 15.000 динара, а коју уколико можете користити за паковање неког свог поклона.

Спартан® је тим искусних и људи високо развијених вештина са малом мрежом уметника врло ретких занимања и мајстора светске-класе. Циљ нам је да пружимо Србији квалитет који је доступан само најимућнијим земљама (и људима) на свету и на тај начин дамо пример да наша земља може више.

ГАЛЕРИЈА
СПАРТАН © 2020 Спартан је синоним за квалитет. Ми стојимо иза тога.