Све што купите на нашем вебсајту до 16ч послаћемо Вам истог дана а стиже вам сутрадан.
ПОРУЧИТЕ ТЕЛЕФОНОМ     011.412.7772
Назад на блог

Датум: 01. Феб. 2017.

Први Спартан Мобилни Новчаник 5 - за телефоне од 5 инча

Направили смо кожни мобилни новчаник за телефоне дијагонале од 5 инча. Овом новчанику претходило је двогодишње истраживање. За његову израду било је потребно највише мајсторство! У то смо се уверили покушавајући да сарађујемо са познатим мајсторима овога заната у жељи да проширимо производњу - који нису успели задовољити наше захтеве. Израђен је од врло квалитетне говеђе коже италијанског порекла.

 

Спартан Мобилни Новчаник 5

 

Хтели смо да буде и више од простог држача телефона па смо направили четири прореза за банковне и остале картице и један прорез за новац.

 

Спартан Мобилни Новчаник 5 - место за телефон - смартфон

 

Постоји и једна преграда за новац.

 

Спартан Мобилни Новчаник - преграда за новац

 

Током тестирања схватили смо да је не само добар производ већ и наш обавезан аксесоар! Танак, елегантан, луксузан - показао се и врло практичан јер стаје у једну руку а у њему опет стаје (скоро) све што вам треба!

 

Спартан Мобилни Новчаник - шта све стаје

 

На нашим просторима ово је права иновација али знајте да ми ту нећемо стати! Очекујте ускоро и верзију мобилног новчаника за телефоне 5.5" па и до 6 инча у тегет, браон и црној боји!

За "Мобилни новчаник 5" сте показали огромно интересовање. Као и увек, они који су га резервисали добиће га први а остали купите га овде.Назад на блог

Кутије са грбовима породица (или логом фирме) у интарзији
Спартан уводи рад од куће
Кожна торба-футрола за "MacBook Air 13" је део наше понуде!
ГАЛЕРИЈА
СПАРТАН © 2023 Спартан је синоним за квалитет. Ми стојимо иза тога.