Најједноставнија куповина: Клик на дугме "Купи” и попуните податке. Шаљемо вам одмах - стиже сутрадан.
ПОРУЧИТЕ ТЕЛЕФОНОМ     011.411.777.2
Назад на блог

Датум: 25. Апр. 2017.

✰ Спартан Кастриот ✰ - квалитетна кошуља произведена у Србији

За кошуљу важи да када је видите одмах знате колико и вреди. Ми смо направили прву своју кошуљу - и то потпуно црне боје. Направљена је од италијанског материјала "Tesitura Monti" - који је један од пет најквалитетнијих произвођача материјала за кошуље на свету.  Желимо да осетите додир квалитета на том пољу, да видите како изгледа када се не штеди.

 

Спартан Кастриот - квалитетна кошуља потпуно црне боје

 

Зашто се тако зове?

 

Дали смо јој име "Спартан Кастиот" по чувеном српском владару "Ђурађу Кастриоту Скендербегу" (више овде) кога су Албанци неправедно присвојили. Био је јунак и човек великих особина на кога се по много чему наша деца требају угледати - па стога желимо скренути пажњу нашој јавности на њега. Истражите више о њему на Интернету.

 

Скендербег Српски Јунак

 

У чему се још огледа квалитет ове кошуље?

 

Претежно у квалитету памука и начину обраде по чему су Италијани надалеко чувени - вероватно и најбољи јер производе материјале за најлуксузније светске брендове чије кошуље коштају и преко 1000€. Кошуља је битан одевни предмет мушкарца и у њој вам треба бити удобно, мора се лако пеглати и брзо сушити када се ознојите. Овај материјал је све то задовољио и много више.

Шивење кошуље спада у најсложеније и најтеже кројачке послове и могу га радити само фирме са огромним искуством. Сваки детаљ је битан: од материјала, броја убода по центиметру па до начина прављења крагне. То је невероватно сложен посао!

 

 Кошуља Спартан Кастриот - квалитет крагне

 

На овој боји се нећемо задржати па ускоро можете очекивати и кошуљу тегет и беле боје, исто тако од материјала високог квалитета.

На крају, свако ко купи ову кошуљу добиће је у луксузном паковању које је врло погодно за поклањање, што је исто тако врло чест разлог куповине.

Кошуљу "Спартан Кастриот" можете купити овде.Назад на блог

Кутије са грбовима породица (или логом фирме) у интарзији
Спартан уводи рад од куће
Кожна торба-футрола за "MacBook Air 13" је део наше понуде!
ГАЛЕРИЈА
СПАРТАН © 2022 Спартан је синоним за квалитет. Ми стојимо иза тога.