Све што купите на нашем вебсајту до 16ч послаћемо Вам истог дана а стиже вам сутрадан.
ПОРУЧИТЕ ТЕЛЕФОНОМ     011.412.7772
Назад на блог

Датум: 17. Мај 2018.

Увели смо Интарзију (уметност за имућне)

Радећи са дрвеним кутијама дошли смо до информације како најскупљи светски брендови "цртају" на дрвету. Тај начин се зове "Интарзија" и врло је лепог изгледа, а користили су је најимућнији људи.  То је цртање слике помоћу десетина (и стотина) малих делића разних врста дрвета (фурнира) ручно сечених скалпелом и склапаних као у мозаику, само што је овај процес далеко сложенији и дуготрајнији.

 

 

За нас их прави Душан Ракић - један од најбољих уметника у региону и међу познатијима у свету. На следећој слици се налазе наши први радови.

 

 

Креирали смо слике које до тада никада нису направљене: Никола Тесла, Деспот Стефан Лазаревић, Михајло Пупин, Војвода Мишић, Ред Змаја, Скендербег. Испрва су квалитет радова одмах препознали (и куповали) најпознатији домаћи спортисти и бизнисмени а сада су већ заинтересовани скоро сви наши купци.

Кроз серију слика које правимо желимо да вам омогућимо сјајне ствари по повољној цени и проширимо свест о изузетним великанима из наше историје које ћете имати на столу или зиду (своје канцеларије или куће). Надамо се да ће вам се свидети идеја и слике које ћемо правити.

Омогућили смо вам интарзију по врло повољним ценама. Погледајте целу понуду овде.

 Назад на блог

Кутије са грбовима породица (или логом фирме) у интарзији
Спартан уводи рад од куће
Кожна торба-футрола за "MacBook Air 13" је део наше понуде!
ГАЛЕРИЈА
СПАРТАН © 2023 Спартан је синоним за квалитет. Ми стојимо иза тога.