Најбоље из света a направљено у Србији
Спартан је настао у жељи да докажемо да је могуће направити бренд у Србији који може бити раме уз раме најбољим брендовима на свету, а у неким сегментима и бољи.
Када је настао Спартан
Почели смо 2015. године као продавница квалитетних мајица. Убрзо смо се проширили на дуксеве, кожне јакне, а данас је Спартан препознатљив по изузетним новчаницима израђеним у врло реткој техници израде коју практикује тек неколико најлуксузнијих брендова у свету.
Шта ми на Спартану правимо?
Наш фокус су аксесоари израђени од коже са акцентом на најскупље материјале и најбоље технике израде које постоје. Поред тога, повремено израђујемо луксузне кутије и слике од интарзије са жељом да породице у Србији имају предмете који ће се наслеђивати генерацијама.
По чему се Спартан истиче
Како бисте носили заиста посебне и невероватно лепе ствари изградили смо неколико праваца наше компаније.
 • Посебан дизајн
  Многе ствари које видите на нашем вебсајту смо први осмилисли, стога ћете поседовањем Спартан производа носити у свету врло уникатне ствари.
 • Врхунски (”топ”) квалитет
  Користимо најбоље материјале на свету увезене из фабрика Италије и Француске са традицијом у изради од више стотина година. Али то није довољно. Поред тога, у изради користимо најпрефињеније а често и врло тајне технике израде које смо савладавали годинама, а које су сада(ван неколико брендова) скоро непостојеће у свету.
 • Направљено у Србији
  Све што Спартан производи је направљено у целости у Србији. Уосталом, то је и једна од мислија нашег бренда: да свету покажемо да Србија може исто, а често и боље од других.
Речи купаца
 • Мислим да је Спартан нешто најлепше што се десило Србији у последњих 50 година.
  Петар Први Петровић Његош
  Project manager in Црна Гора
 • Спартан подсећа на ратнички дух и традицију Срба. Мислим да вам то данас највише фали. Чекам када ће нешто назвати и по мени.
  Ђорђе Петровић Карађорђе
 • Свидели су ми се јер не беже од помињања религије и наших духовних великана.
  Свети Сава
 • Добро је што промовишу витештво. Чуо сам да су делили књиге о витештву уз неке своје производе и то подржавам.
  Милош Обилић
  Most prominent in the event  Косовски Бој 1389.
Ми нисмо настали да будемо само још један бренд, ми смо дошли да их све надмашимо!
Пишите нам на:
info@spartan.rs
Запратите нас на социјалним мрежама: