Спартан
Наши аксесоари истичу вашу елеганцију
Спартан
Мушки аксесоари у луксузној техници израде.
Спартан
Луксузне кутије за поклон или наслеђивање у породицама.
Изузетан дизајн, често потпуно иновативан!
Производи посвећени великанима српске историје
Спартан
О чему сте сањали сада је могуће!

Слике у интарзији

35000,00
рсд.
Израда слика наших великана у најређој техници израде на свету која је међу најбогатијим људима на свету и најпопуларнија и видећете је у ентеријеру јахта милијардера, краљевској палати у Сауди Арабији, Дуабију, председничкој код Путина итд... Наша мисија је да је и ви имате.
Интарзија је осликавање сечењем егзотичних фурнира скалпелом и уклапањем на површини. Као мозаик само далеко теже. Уметник са којим сарађујемо на овом пољу је двоструки добитник награде за најбољег интарзисту на свету.
Превасходна намена оваквих непроцењивих слика је поред украшавања куће и причања приче из наше историје и наслеђивање у оквиру породице. Дакле, породично наслеђе ”Са оца на сина.” - то нам је била основна идеја.
У изради се користе бројни фурнири дрвета од птичјег јавора, индијског ораха, трешње, америчког ораха, палисандера итд. Уобичајено је да користимо до 13 различитих врста фурнира.
Тренутно су у понуди слике: Карађорђа, Милоша Обилића, Петра Другог Петровића Његоша и Деспота Стефана.
Димензије сваке слике су: 30х22cm
Цена је исказана по једној слици.
На израду се чека између 30 и 45 дана.

Напомена: Због изузетно дуге израде можемо је произвести у врло ограниченој количини и за сада је намењен искључиво купцима са сребрном и златном Спартан картицом.
Click to order